Litmus Analytics

Precies weten wat er gebeurt met je nieuwsbrief

Het is leuk om te weten dát je nieuwsbrief is geopend. En natuurlijk ook hoe vaak. Maar nog veel leuker is het om te weten hoe lang de ontvanger vervolgens heeft gekeken. Dat en nog veel meer ontdek je door gebruik te maken van Litmus Analytics.

Litmus is vooral bekend van zijn gebruiksvriendelijke e-mail-tester. Voer je HTML in Litmus in en je ziet hoe de e-mail er in verschillende e-mailclients uitziet, van iPhone tot Thunderbird.

Nu heeft Litmus iets nieuws: Litmus Analytics. Deze handige tool bezorgt je kennis over het succes van je nieuwsbrief die veel verder gaat dan de gebruikelijke standaardrapportage.

Aan de informatie of een mail is geopend voegt Litmus Analytics van alles toe. Is de mail geopend, maar direct verwijderd? Geopend en snel gescand? Of geopend en ook aandachtig bekeken?

Al deze cijfers splitst Litmus Analytics ook nog eens op naar desktop en mobiel. Zo weet je ook of een mail op de desktop beter wordt bestudeerd dan op een telefoon of tablet.

Litmus Analytics gaat zelfs zo ver dat je antwoord kunt krijgen op de vraag hoeveel procent van de openers meer dan twee seconden naar de mail hebben gekeken…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *