banner_1

De diensten van DM Interface

DM Interface is een full-service-bureau op het gebied van marketingautomatisering. Hoe full-service, dat zie je aan ons brede palet aan diensten. De dialoog met de klanten staat daarin steeds centraal. Want dat waardevolle contact maakt de campagnes pas echt tot een succes.


Campagnemanagement

Succesvolle DM-campagnes zijn tegenwoordig zelden meer rechttoe-rechtaan. Ze maken gebruik van diverse elkaar versterkende media en verlopen over tal van in elkaar grijpende kanalen. Ook wordt steeds meer de respons van klanten ingezet om campagnes tijdens de rit nog bij te sturen.

Leer meer

Datakwaliteit & datamanagement

Dialoogmarketing staat of valt met accurate data. Daarom is goed datamanagement een essentiële voorwaarde voor effectief campagnemanagement.

Leer meer

Selligent support

Het hart van ons campagnemanagement is het campagneplatform Selligent Interactive Marketing. Daarmee kunnen we je full-service ondersteunen met het bouwen en onderhouden van campagnes in alle stadia

Leer meer

Full colour print & handling

In een campagne die alle kanalen afdekt is print nog altijd een niet weg te denken onderdeel. Gelukkig hebben wij alles in huis om elke uiting in de campagne tot een succes te maken. Oók print.

Leer meer

E-mailmarketing

Social media mogen steeds belangrijker worden in de mediamix, e-mail is nog altijd veruit het effectiefste directe online-communicatiemiddel, met doorgaans een zeer hoge ROI. Wij adviseren je over de beste inzet van e-mail als onderdeel van de campagne en beschikken over de juiste analysetools om zelf tijdens de campagne uitingen aan te scherpen.

Leer meer

enriched PDF (ePDF)

Procescommunicatie saai? Niet met onze enriched PDF. Daarmee zet je administratieve documenten als afschriften, polissen en pensioenoverzichten in als volwaardig marketingtool.

Leer meer

Mobile marketing

70% van alle communicatie vindt inmiddels via mobiele apparaten plaats. In de communicatie met de doelgroepen kun je daarom niet meer om mobile heen.

Leer meer

Consultancy

Dialoogmarketing is steeds meer specialistische materie. Daarom adviseren we je graag in elke stap van het campagneproces: van het eerste moment van interesse tot het moment dat de koop wordt gesloten.

Leer meer

Design

Het ontwerpen van digitale uitingen – van een website tot een e-mailnieuwsbrief – draait om meer dan een fraai jasje. Een goed digitaal ontwerp stuurt immers het klikgedrag van de doelgroep.

Leer meer