Brandende vragen over de AVG? Kom dan 5 oktober naar de AVG BBQ van DM Interface

De nieuwe privacyregels in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn sinds 2016 van kracht, al heb je tot 25 mei 2018 om jouw bedrijfsvoering in overeenstemming te brengen met de AVG. Die datum komt er sneller aan dan je denkt, want de consequenties van de AVG zijn groot.

Bij DM Interface krijgen we dan ook heel wat brandende vragen over de AVG. Logisch, want marketing en privacy kunnen op gespannen voet met elkaar staan als je de AVG niet goed implementeert in je organisatie.

Daarom ga ik met mijn collega’s antwoord geven op je brandende vragen. Op AVG BBQ op 5 oktober – exclusief voor relaties van DM Interface – kun je ons helemaal grillen over de AVG. En niet alleen mij en mijn collega’s, maar ook twee van de grootste AVG-experts van Nederland: Sanne Mulder en Matthias de Bruyne van de Legal Council van de DDMA.

De BBQ combineert uiteraard het nuttige met het aangename. We beginnen op tijd: onze kennissessie loopt van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna vervolgt de BBQ met een gezellige borrel.

Ja, ik wil losbranden met AVG-vragen en
kom naar de AVG BBQ van DM Interface op 5 oktober.

Met vriendelijke groet,

Wiebe Barkey

Wiebe Barkley

Volg Wiebe Barkley op LinkedIn.
T (036) – 750 3000
E w.barkey@dm-interface.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *