Agile E-mail

Wil je de relevantie van je e-mailnieuwsbrief verder verhogen? Dan is Agile e-mail een toevoeging die de moeite waard is. Met deze nieuwe functie van Selligent kun je real-time afbeeldingen in je nieuwsbrief laden, die wisselen volgens vooraf ingestelde regels die je zelf bepaalt. Zo kunt je de e-mail nóg meer afstemmen op de ontvanger.

Agile e-mail is actief voor Selligent-versies vanaf 6.2 en biedt drie varianten:

Countdown timer

Ga je e-mail verzenden in de aanloop naar een evenement? De countdown timer telt de dagen automatisch voor je af, in steeds wisselende plaatjes.

Webscrape

Altijd een actuele screenshot van de website in je e-mail? Dat kan met de Webscrape-functie. Jij bepaalt van welk deel een screenshot wordt gemaakt en Selligent doet de rest. Handig als de homepage van uw website regelmatig een update krijgt.

Variabele afbeeldingen

Varieer nu afbeeldingen aan de hand van de omstandigheden, zoals het weer of de locatie van de ontvanger. Denk aan een automatische winterbandenbanner als de temperatuur onder de 7 graden zakt. Gelden de vooraf ingestelde regels niet? Dan laadt Selligent de standaardafbeelding die je kiest.

Graag helpen we je bij het zo slim mogelijk benutten van deze Selligent-functie. Want al zijn de mogelijkheden eindeloos, het gaat er natuurlijk om welke mogelijkheden bij je nieuwsbrief passen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *