Koffie met… Arjen Boertjes, consultant

Sinds 1 februari is hij in dienst bij DM Interface: Arjen Boertjes (46) uit Almelo, een gezin vormend met Kelly en zijn drie zoons van 16, 12 en 6. We gingen een kopje koffie met hem drinken.


DM-Interface Arjen BoertjesHoe drink je je koffie?
“Espresso graag. Ik begin de dag met een espresso en eindig ermee. Tussendoor drink ik soms een andere koffie. Of water. Het hangt er ook van af waar ik ben en hoe goed de machine is. Als het een goed apparaat is, dan altijd zo puur mogelijk!”

Waarvoor kunnen klanten en collega’s altijd bij je aankloppen?
“Heel simpel: voor alles waar mijn collega’s mee worstelen, kunnen ze me bellen. Dat klinkt heel breed, maar in de praktijk gaat het vaak wel zo. Ook als het niet over werk gaat. Maar als het wel over werk gaat? Alles waarmee ik kan helpen om slimmer gebruik te kunnen maken van systemen en technieken die het mogelijk maken om met bestaande klanten en prospects één op één te communiceren. En hoe je dat proces kunt automatiseren. Ik ben geen specialist in bepaalde software, maar ik beheers wel het hele proces van lead generation tot en met customer experience. Want dat is mijn toegevoegde waarde voor klanten: ik overzie het geheel, ik weet hoe ik marketing, sales en operations met elkaar kan laten samenwerken. Daardoor heb ik ook snel een beeld van de beste oplossing.”

Hoe ga je ervoor zorgen dat DM Interface succes heeft bij zijn klanten?
“Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat een bedrijf doet, wat erin gaat, wat eruit komt, hoe ze het doen, hoe de mensen zijn, waarom ze dat doen. Als ik de organisatie en cultuur van jouw bedrijf ken, als ik begrijp wat de belangrijkste organisatiedoelen zijn en die van mijn opdrachtgever persoonlijk, dan kan ik ook beter meedenken over hoe die doelen het beste behaald kunnen worden.”

Wat wil je de komende jaren bij DM Interface bereiken?
“Ik wil met onze klanten echt een stap maken naar één-op-één-communicatie. Niet over één kanaal, maar over alle kanalen en devices heen. Dat is een heel gecompliceerd spel om goed te managen. Het is bovendien een relatief nieuw vakgebied met veel technische ontwikkelingen, dus dat maakt de uitdaging extra groot.”

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
“Een mooi mountainbike-parcours! En uit eten met Kelly en de jongens. Eigenlijk zou ik windsurfen willen zeggen, want dat is de mooiste sport die er is. Mooier nog dan mountainbiken. Maar ja, dan moet je niet in Almelo gaan wonen…”

DM-Interface Arjen Boertjes

Volg Arjen Boertjes op LinkedIn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *