Ahold Pensioenfonds kiest voor DM Interface

Ahold Pensioenfonds heeft DM Interface gekozen als communicatieautomatiseerder. DM Interface verzorgt vanaf nu een volledige stroom van pensioencommunicatie.

Ahold Pensioenfonds voert als ondernemingspensioenfonds de pensioenregeling uit voor circa 36.000 deelnemers, 12.000 gepensioneerden en 35.000 gewezen deelnemers. Het fonds bestaat recentelijk 90 jaar. DM Interface zal zich in eerste instantie richten op het uitvoeren van alle offline pensioencommunicatie. Daarbij zet DM Interface volledig in op integratie van data en content, met snelle print-output. De dienstverlening is full-service: van het bewerken van data, het opzetten van uitingen en de executie.

Volgens Ahold Pensioenfonds is voor DM Interface gekozen omdat DM Interface informatiebeveiliging hoog in het vaandel heeft staan. Sjaak Duin, verantwoordelijk voor communicatie bij Ahold Pensioenfonds, zegt daarover: “Pensioengegevens moeten niet alleen bij Ahold Pensioenfonds in goede handen zijn, maar ook bij alle partijen waarmee wij samenwerken. Een naadloze executie is minstens zo belangrijk. DM Interface beheerst beide terreinen.”

Pieter Stroop, Managing Director bij DM Interface, is blij met Ahold Pensioenfonds als klant. “Ahold past goed bij DM Interface. Ahold wil perfecte uitvoering van belangrijke communicatieprocessen. Die is in de pensioensector van groot belang. Pensioencommunicatie maakt een omslag naar duidelijkheid en helderheid van communiceren. Dat past bij onze werkwijze. Daarnaast moet communicatie foutloos verlopen. Daar zijn we op ingericht. Kortom: We werken enorm graag voor Ahold.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *